1. Business

De verschillen tussen Microsoft 365, Office 2019 en Office 2021: wat zijn dat? Maak de juiste keuze!

Disclaimer: This is a user generated content submitted by a member of the WriteUpCafe Community. The views and writings here reflect that of the author and not of WriteUpCafe. If you have any complaints regarding this post kindly report it to us.

Microsoft Office 365 is een cloudgebaseerde productiviteitssuite die alles bevat wat u nodig hebt voor uw bedrijf, van e-mail en samenwerking tot documentsamenwerking en tijdbeheer. Maar welke versie van Office moet je kopen?

 

Wat zijn de verschillende soorten Office?

 

Er zijn drie typen Office: Office 365, Office 2016 en Office 2013. Office 365 is een abonnementsservice waarmee u alle functies van Office 2016 en Office 2013 kunt gebruiken. Het omvat toegang tot de online cloudopslag van Microsoft, die kan worden gebruikt om bestanden op te slaan en te delen met andere mensen.

 

Office 2016 is de nieuwste versie van Office. Het bevat nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om aan meerdere documenten tegelijk te werken. Het heeft ook verbeterde beveiligingsfuncties. Office 2013 is niet langer beschikbaar om te kopen of te downloaden. Het werd vervangen door Office 2016. Hoe weet je welke voor jou geschikt is? Er zijn veel verschillende versies van Microsoft Office beschikbaar op de markt. Welke is geschikt voor u? Om te beslissen welke versie van Microsoft Office geschikt voor u is, moet u eerst weten waarvoor u het nodig hebt. Heeft u een tekstverwerkingsprogramma, een spreadsheetprogramma of presentatiesoftware nodig? Als je eenmaal weet wat je nodig hebt, is het gemakkelijker om te beslissen welke versie geschikt is voor jou. Sommige mensen geven de voorkeur aan de eenvoud van de basisversies van Microsoft Office. Deze versies omvatten Word, Excel en PowerPoint. Ze zijn perfect als u alleen basisdocumenten of spreadsheets hoeft te maken. Anderen geven misschien de voorkeur aan de meer functies en functionaliteit van de premiumversies van Microsoft Office. Deze versies omvatten Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Ze zijn perfect als u complexere documenten of spreadsheetwerk nodig hebt. Ten slotte willen sommige mensen gewoon de gratis online versie van Microsoft Office gebruiken. Dit omvat Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Het is perfect als alles wat je nodig hebt een eenvoudige tekstverwerker is die overal kan worden gebruikt waar internettoegang is.

 

download3.png

  

Kenmerken van Office 2019

 

Microsoft Office is een suite van softwareproducten waarmee u kunt werken met documenten, spreadsheets, presentaties en tekeningen. De verschillende versies van Office bieden verschillende functies en mogelijkheden. Het belangrijkste verschil tussen de verschillende versies van Office is het type computer waarvoor ze zijn ontworpen. Microsoft Office 2019 is ontworpen voor gebruik op computers met Windows 10 of nieuwer. Het is ook beschikbaar als download voor gebruik op Macs en andere computers. Office 365 is een abonnementsservice met Microsoft Office, die u kunt gebruiken op elk apparaat met een internetverbinding. U hebt ook toegang tot uw bestanden vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Als u slechts een beperkt aantal Office-producten hoeft te gebruiken, kunt u de afzonderlijke producten aanschaffen. Als u echter alle functies en mogelijkheden van de volledige productsuite wilt gebruiken, moet u zich abonneren op een Office 365-abonnement. Als u niet zeker weet welke versie van Office geschikt is voor u, neemt u contact op met uw IT-afdeling of gaat u naar de Microsoft-website voor meer informatie over de verschillende versies en functies die beschikbaar zijn.

 

Kenmerken van Office 2021

 

Microsoft Office is een van de meest populaire kantoorsuites op de markt. Het wordt geleverd met een breed scala aan functies die u kunnen helpen efficiënter te werken. Een van de belangrijkste kenmerken van Microsoft Office is de compatibiliteit. Office 2021 is achterwaarts compatibel met eerdere versies van Microsoft Office, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over een upgrade. Het andere belangrijke kenmerk van Microsoft Office is de flexibiliteit. U kunt het gebruiken om documenten, spreadsheets en presentaties te maken en te bewerken. U kunt het ook gebruiken om uw gegevens op een veilige manier op te slaan.

Als u op zoek bent naar een kantoorsuite die u helpt efficiënter te werken, dan is Microsoft Office zeker de optie voor u.

 

 Conclusie

 

Een van de grootste verschillen tussen Microsoft Office en zijn concurrenten is dat Microsoft een op abonnementen gebaseerd platform biedt, waarbij gebruikers een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding moeten betalen om de software te gebruiken. Dit kan voor sommige mensen een aanzienlijke kostenpost zijn, dus het is belangrijk om af te wegen of het gebruik van Microsoft Office echt is wat u nodig hebt voordat u een beslissing neemt.

  

 

Een ander belangrijk verschil tussen Microsoft Office en zijn concurrenten is het niveau van maatwerk dat elk beschikbaar heeft. Terwijl u met Google Spreadsheets bijvoorbeeld relatief eenvoudig aangepaste werkbladen en grafieken kunt maken, biedt Excel meer diepgaande aanpassingsopties, waardoor u meer controle hebt over hoe uw gegevens eruitzien en zich gedragen. Als standaardiseren op een bepaalde spreadsheettoepassing niet belangrijk voor u is, zou een van deze twee opties goed genoeg moeten werken. Als maatwerk echter hoog op uw prioriteitenlijst staat, is het kiezen van een kantoorsuite zoals Excel misschien beter. wij zijn de bestseller van Office 2021 Professional Plus. Koop Office Package op onze website.  Wij bieden goedkope Office Pakket.

 

Voor meer informatie:-

Windows 10 Kopen Usb

Windows 11 Kopen

Windows 11 Licentie Kopen

Windows 11 Pro Licentie

 

 

Login

Welcome to WriteUpCafe Community

Join our community to engage with fellow bloggers and increase the visibility of your blog.
Join WriteUpCafe