Disclaimer: This is a user generated content submitted by a member of the WriteUpCafe Community. The views and writings here reflect that of the author and not of WriteUpCafe. If you have any complaints regarding this post kindly report it to us.

Honda melancarkan versi CR-V yang dikemas kini. SUV yang disemak semula akan berharga dari £ 30,180 dan akan dilancarkan di bilik pameran UK pada akhir tahun ini, dan akan menjalani serangkaian kemas kini kosmetik dan teknologi. Kemas kini CR-V yang paling jelas ada di kabin. Kini, hiasan yang dipasang di konsol tengah kereta, kad pintu dan papan pemuka menggunakan permukaan perak baru, dan model EX teratas kini dilengkapi dengan pad pengecas telefon pintar tanpa wayar.

Semakan luaran lebih halus dan dapat diperluas ke beberapa roda aloi 18 inci baru dan kaca privasi untuk keseluruhan siri ini. CR-V kini juga memakai lencana Honda biru dan papan nama e: HEV terbaru syarikat, yang kononnya menandakan “sijil elektriknya”.

Namun, walaupun mempunyai logo yang sama dengan Jazz terbaru, Honda CR-V yang diperbaharui belum menerima powertrain hibrid e: HEV inovatif untuk hatchback. Seperti kereta lama, CR-V masih menggunakan sistem i-MMD Honda, yang merangkumi enjin petrol empat silinder 2.0 liter 143-kuasa kuda, dua motor elektrik dan pek bateri kecil.

Motor elektrik dapat menghasilkan tork sehingga 315Nm-dan pada kelajuan rendah, CR-V dapat terbang dengan elektrik sahaja. Honda juga menyatakan bahawa model pemacu roda depan akan mengembalikan 42.2mpg dalam kitaran gabungan WLTP, sementara pelepasan karbon dioksida adalah 151g / km. Model pacuan empat roda kurang cekap, dengan masing-masing 39.2mpg dan 161g / km.

Akhirnya, Honda membuat beberapa penyesuaian pada casis CR-V. Pertama, ada sistem suspensi baru, dan syarikat itu mengatakan telah meningkatkan pengendalian dan keselesaan perjalanan SUV. Terdapat juga versi sistem stereng kuasa elektrik kereta yang disemak semula, yang menurut syarikat itu telah meningkatkan prestasi pengendalian kelajuan rendah kereta.

Login

Welcome to WriteUpCafe Community

Join our community to engage with fellow bloggers and increase the visibility of your blog.
Join WriteUpCafe