Disclaimer: This is a user generated content submitted by a member of the WriteUpCafe Community. The views and writings here reflect that of the author and not of WriteUpCafe. If you have any complaints regarding this post kindly report it to us.

Haluatko löytää jännittävän kokemuksen koko tiimillesi? Luota Amazed.fi-sivustoon ja valitse palitarjonnan joukosta sopivin huone itsellesi ja tiimillesi. On erittäin suositeltavaa valita huone mielenkiintoisimman teeman ja tiimille sopivan tasomerkinnän perusteella. Voit tarkastella sivuilla vaikeustasoja ja se auttaa sinua arvioimaan, mikä voisi olla paras huone sinulle. aMazed Games tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen pelikokemuksen ja ammattitaidolla rakennetut pakohuoneet Suomessa. Escape room – pelejä pidetään yhtenä maailman mielenkiintoisimmista ja hauskimmista peliformaateista. aMazed Gamesin tiimi pyrkii aina jättämään kaikki peliharrastajat onnellisiksi ja tyytyväisiksi. He tuottavat suosittuja pop up – pakohuoneita tapahtumia varten, järjestävät elämysdinnerit Helsingissä ja heillä on laaja kokemus kauhuprojektien tuottamisesta, esim. Linnanmäki IIK -weekin vesitorni – produktio vuonna 2019. Tiimiin kuuluu yli 15 ajattelijaa, mukaan lukien lakimiehet, kielitieteilijät, rakennusmestarit, meikkitaiteilijat, kooderit , muusikot, näyttelijät, ohjaajat, valokuvaajat ja taiteilijat. Tämä on iso luova perhe, ja nämä asiantuntijat rakentavat escape room – pelit Suomessa itse. Kun aloitat pelaamisen, huomaat, että nämä pelit ovat mestariteoksia. Parasta on, että nämä asiantuntijat ovat innokkaita pakopeliharrastajia ja tarjoavat sinulle kaikkien aikojen parhaat hetket. Selaa verkkosivustoa nyt ja katso, mitä uusia trendejä tämä tiimi on tuonut Suomeen.

Jos sinua kiinnostaa kokea kauhu pakohuone helsinki, kiirehdi käymään Amazed.fi-sivustolla. Tarjolla monia kauhupelejä, joita voit pelata 2-6 henkilön kanssa. Lights Off on yksi suosituimmista valinnoista kauhupelien joukossa. Joukkueen kokoon kuuluu 2-6 henkilöä, vaikeus on 4/5, alaikäraja on 16+ ja pelin kesto 60 min. Kun aloitat tämän pelin pelaamisen, löydät itsesi vanhasta kauniista kartanosta metsän keskellä. Löydät vanhan ääninauhan ja nauhalta kuulet, miten nuoresta Barbara Jonesinta manataan ulos paholaista. Sitten kuulet kauhuhuudon, kaikki pimenee ja kuulet seuraavan huudon, joka on omasi. Joten kysymys on “Selvätkö hengissä tunnin tässä talossa vai ei?” Lights Off I ja Lights Off II ovat keskenään sama huone samoilla tehtävillä, ja nämä huoneet on mahdollista varata kahdelle ryhmälle, jotka haluavat kilpailla keskenään paleemalla huoneen samaan aikaan. Kauhupakohuone Helsingissä on mahtava kokemus, jota et halua jättää välistä!

Jos olet yksi niistä, jotka rakastavat matkustamista, olet varmasti kuullut Helsingistä, Suomen kauniista pääkaupungista. Tekemistä Helsingissä on niin paljon, että haluat vierailusi jälkeen palata takaisin yhä uudestaan. Jo escape room – pelit ovat ehdottomasti parasta tekemistä helsinki. Kaikki pakohuoneet ovat täynnä erityyppisiä yllätyksiä, joten sinun kannattaa kokeilla niitä kaikkia. Pakopeli on hinnaltaan myös erittäi kohtuullinen ja maksun voi jakaa ryhmän kesken, joten et ajattele kahdesti rahaa peliä varatessasi. Luota Amazed.fi-sivustoon ja katso kuinka jännittäviä nämä pakopelit ovat. Joten jos sinulla on etsivätaitoja ja nautit seikkailuista, rakastat escape room – pelejä varmasti. Sinun on löydettävä piilotettuja vihjeitä, käytettävä satunnaisia esineitä päästäksesi vaikeista tilanteista, jotta pääset pakenemaan pankista tai presidentin työhuoneesta. Pakopelien koko käsite on, että sinut on lukittu jonnekin ja sinulla on vain yksi tunti aikaa löytää tiesi ulos. Käy verkkosivustolla tutsutumassa peleihin ja lue lisätietoja jo tänään!

Login

Welcome to WriteUpCafe Community

Join our community to engage with fellow bloggers and increase the visibility of your blog.
Join WriteUpCafe