Disclaimer: This is a user generated content submitted by a member of the WriteUpCafe Community. The views and writings here reflect that of the author and not of WriteUpCafe. If you have any complaints regarding this post kindly report it to us.

Evenementenbureaus Drenthe

Quiet Disco voor evenementen: wat zijn de mogelijkheden?

Wie een evenement organiseert kan niet zonder muziek.

Tijdens een congres of bedrijfsevenement zorgt muziek voor een vleugje luchtigheid. Het stelt deelnemers in staat om even te ontspannen en nieuwe energie operation te doen voor de volgende sessie. En kun je jezelf een feest voorstellen zonder een DJ kick the bucket fijne beats draait om lekker operation te dansen? Nee, natuurlijk niet!

Wat is Silent Disco?

Een Silent Disco is min of meer hetzelfde als de traditionele disco. Het grote verschil is dat de muziek niet wordt afgespeeld by means of luidsprekers, maar through draadloze koptelefoons. Met de koptelefoon operation kun je helemaal losgaan (soms zelfs operation verschillende kanalen). Voor wie net aankomt oogt het wat vreemd: al kick the bucket mensen bite the dust wild dansen zonder muziek. Child je hen ook een koptelefoon aanreikt. Dan begint ook voor hen het feest.

Waarom Silent Disco gebruiken voor je evenement?

Of je nu een bruiloft of familiefeest plant, of bezig twisted met een bedrijfsfeest of ander evenement; een disco voegt altijd iets toe aan jouw evenement. De Silent Disco heeft verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele disco.

  1. Het is eens wat anders

Bowlen is leuk. Maar als je elk jaar gaat bowlen hebben mensen het operation een gegeven second wel gehad. Bij feesten en evenementen is het daarom belangrijk om met iets nieuws operation de proppen te komen. Quiet Disco is voor de meeste mensen nieuw. Misschien zelfs een beetje raar. Maar dat maakt Silent Disco nu net zo leuk.

  1. Geen geluidsoverlast

Een goed feest gaat gepaard met luide muziek. In woonwijken en dichtbevolkte gebieden levert dit vaak klagende buren operation. Bij een Silent Disco is de muziek alleen te horen by means of de koptelefoon. Wel zo fijn voor de omgeving.

  1. Betere geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van disco's kan variëren. Luidsprekers van mindere kwaliteit of een slechte akoestiek zijn dodelijk voor de muziek. Bij een Silent Disco dragen alle feestgangers een koptelefoon van topkwaliteit, waardoor iedereen kan genieten van perfecte geluidskwaliteit.

  1. Meer variatie

Normaal gesproken volgt de muziek bij een disco een bepaald thema. Bij een Silent Disco is het mogelijk een koptelefoon te gebruiken met verschillende kanalen. Zo kun je operation kanaal 1 jaren '80-muziek luisteren, operation kanaal 2 EDM, terwijl operation kanaal 3 keiharde daze te horen is. Vind je een bepaald stuk muziek niks? Dan verander je van kanaal en dans je lekker verder.

Login

Welcome to WriteUpCafe Community

Join our community to engage with fellow bloggers and increase the visibility of your blog.
Join WriteUpCafe