1. Business

Platforme Online pentru Masini Second Hand De Vanzare in Romania

Disclaimer: This is a user generated content submitted by a member of the WriteUpCafe Community. The views and writings here reflect that of the author and not of WriteUpCafe. If you have any complaints regarding this post kindly report it to us.

Există multe platforme online pentru mașini second hand în România, iar găsirea celui potrivit nu este ușor. Pentru a ușura lucrurile, am enumerat câteva dintre ele mai jos: HS market, VerificareIstoricAuto, Justdriveapp și Zappads. Consultați lista și găsiți mașina pe care o doriți astăzi! Și nu uitați să utilizați aplicația Zappads România! După ce ți-ai achiziționat mașina, poți continua cu ușurință să o plătești cu rate lunare până la finalizarea tranzacției.

 

Zappads

 

TBI Bank a încheiat un parteneriat cu Zappads, o platformă online lider internațională pentru masini second hand de vanzare in Romania de vânzare în România, pentru a oferi clienților săi o soluție Cumpărați acum, plătiți mai târziu (BNPL). TBI Bank este singura instituție financiară românească autorizată să acorde credite persoanelor fizice și oferă acces la sume de până la 80.000 de lei. Pentru a accesa finanțarea, clienții trebuie să intre pe platforma Zappads, să apese butonul TBI Pay, apoi să completeze cererea de împrumut online.

Jan Kranat, fondatorul retailerului Kosik, are peste 20 de ani de experiență în servicii financiare și a fost cândva director regional Volkswagen în Rusia și Cehia. După ce a vândut cu succes mașini Volkswagen în Europa de mulți ani, Kranat a lansat platforma Zappads. Compania oferă finanțare, servicii de inspecție, o Anunturi auto online gratuite de 24 de ore, livrare și înregistrare cumpărătorilor care se abonează la platforma sa.

VerificareIstoricAuto

 

Platforma VerificareIstoricAuto pentru mașini second-hand din România oferă un serviciu unic de evaluare și recenzii a vehiculelor. Serviciul permite utilizatorilor să caute mașini la mâna a doua în funcție de preț, marcă, model, vârstă și costuri de întreținere. Statisticile sale se bazează pe seturi de date și oferă un serviciu premium care evaluează caroseria și prețul pe baza prețurilor de vânzare comparabile.

Justdriveapp

 

Dacă sunteți în căutarea unei mașini second hand, atunci de ce să nu folosiți platforma Justdriveapp pentru a găsi cea mai bună ofertă? Poți găsi mașini din orice parte a țării, întrucât România are peste 19 milioane de locuitori. În România, există în total 88.000 de dealeri de mașini second hand. Aceasta este o modalitate bună de a evita pierderea timpului privind mai multe anunțuri pentru mașini second hand.

VeziCatFace

 

Platforma VeziCatFace pentru mașini second hand din România este o resursă online cuprinzătoare pentru evaluarea mașinilor second hand. Pe lângă faptul că ajută utilizatorii cu procesul de comparare și revizuire a mașinilor, această platformă oferă și informații despre evaluări și costuri de întreținere. Modelul de analiză statistică a site-ului a fost dezvoltat cu date din diferite surse, iar caracteristica premium ajută utilizatorii să evalueze prețul corect pentru caroserie și alți factori. Datele colectate se bazează pe prețurile de vânzare ale mașinilor similare.

Twelp

 

În România, platforma Twelp pentru vânzări de mașini second hand este una dintre cele mai mari platforme auto din țară. Este o piață deschisă bazată pe dispozitive mobile, care oferă asistență rutieră și întreținere a vehiculelor, cum ar fi pornirile și asistența pentru blocare. Utilizatorii pot găsi un furnizor de servicii verificat în apropierea lor și pot primi asistență imediată gratuită. Platforma Twelp oferă, de asemenea, o varietate de servicii auto utile, inclusiv un dicționar, căutarea locației și notificări privind inspecțiile vehiculelor.

0

Login

Welcome to WriteUpCafe Community

Join our community to engage with fellow bloggers and increase the visibility of your blog.
Join WriteUpCafe