Disclaimer: This is a user generated content submitted by a member of the WriteUpCafe Community. The views and writings here reflect that of the author and not of WriteUpCafe. If you have any complaints regarding this post kindly report it to us.

Kamersteigers 135cm breed

Koop uw nieuwe steiger bij SteigerCentrum.nl

Veilig klussen met een steiger van SteigerCentrum.nl: in ons assortiment vindt u rolsteigers en kamersteigers, maar ook andere producten zoals aanhangers, accessoires, trappen en ladders. Al onze producten voldoen aan de strenge EN 1004- en NEN 2484-normen en zijn daarmee veilig te gebruiken voor particulier en zakelijk gebruik.

Ons aanbod steigers en onderdelen

Het assortiment van SteigerCentrum.nl is het grootste in Nederland en België op het gebied van steigers en onderdelen. Via onze webshop koopt u eenvoudig, snel en goedkoop nieuwe rolsteigerskamersteigersladderssteigeraanhangerstrappen en divers steigermateriaal.

De steigers in ons assortiment voldoen aan de strenge Nederlandse wettelijke eisen en zijn daarom geschikt voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Bekijk bijvoorbeeld de categorie Rolsteiger Particulier voor semi-professioneel gebruik of Rolsteiger Compleet voor professioneel gebruik. Een van de meest verkochte steigers is de Rolsteiger Euro.

Meer dan 20.000 klanten gingen u voor

Uw waardering en tevredenheid is belangrijk voor ons. Daarom vragen wij iedere klant om een eerlijke beoordeling achter te laten op het Yotpo-platform. Zo houden wij inzicht in de klanttevredenheid en kunt u andere klanten helpen in het maken van de keuze voor de juiste aanbieder van steigers. Op basis van ruim 1250 reviews wordt SteigerCentrum.nl beoordeeld met een 9.5!De ervaringen en reviews van klanten van Steigercentrum.nl vindt u hier:

EN 1004 steigers kopen vanaf € 199,95

Via onze webshop koopt u al een steiger vanaf € 199,95. Als u uw steiger of onderdeel voor 13.00 uur bestelt, heeft u deze morgen zelfs al in huis. Bovendien verzenden wij onze producten gratis binnen Nederland en België.

Verzenden of afhalen

Als u voor 13.00 uur een nieuwe steiger bestelt, dan bezorgen wij die morgen op een locatie naar keuze. Wilt u uw producten liever afhalen, omdat u niet thuis bent op de bezorgdatum? U kunt de steiger en steigeronderdelen ook afhalen bij ons afhaalpunt. U vindt deze in Wormerveer. Klik hier voor de adressen en openingstijden.

Tips voor het kopen van een steiger

Door het grote aanbod kan het lastig zijn om de juiste steiger te vinden. Met behulp van deze tips maken wij het u gemakkelijker:

  1. Maak gebruik van onze keuzehulp om in vier stappen ons assortiment te filteren. U vindt de tool bovenaan deze pagina.
  2. Bereken welke werkhoogte u minimaal nodig heeft. De werkhoogte en de platformhoogte worden vaak door elkaar gebruikt, maar zijn twee verschillende begrippen.
  3. Koop een steiger waar u losse onderdelen voor kunt bestellen. Handig voor als u de steiger later uit wilt breiden of een onderdeel wilt vervangen.

Welke steiger heb ik nodig?

Op SteigerCentrum.nl vindt u een groot aanbod aan steigers, maar welke is nu geschikt voor u? Om dat te bepalen vragen we aan klanten allereerst waarvoor de steiger gebruikt gaat worden. Binnen of buiten? Doe-het-zelf of professioneel? Tot welke werkhoogte moet u kunnen werken met de steiger?

Wat is het verschil tussen werkhoogte en platformhoogte?

De een spreekt van werkhoogte, de ander van platformhoogte, maar wat is nu het verschil?
Dit geeft soms verwarring en wordt in dit blogartikel helder uitgelegd. In het kort komt het hier op neer:
Onder werkhoogte wordt verstaan de hoogte waarop u kunt werken als u op het platform staat. 
De formule die hiervoor gebruikt wordt is:  platformhoogte + 2,0 meter = werkhoogte.
Dit is een indicatie en kan iets afwijken in de praktijk, afhankelijk van uw eigen lengte.
Steiger voor doe-het-zelf of professioneel gebruik?
Onze steigers hebben allemaal een profesisonele buismaat van 50 mm, in tegenstelling tot steigers die u bij een bouwmarkt tegenkomt, deze hebben vaak 40 mm of kleiner! 
Het verschil tussen doe-het-zelf/semi-professioneel en een professionele steiger zit bij ons in de samenstelling van onderdelen.
Bij semi-porfessioneel gebruik gaan we uit van lichtere werkzaamheden en sporadisch gebruik, hier is de samenstelling van de steigers op afgestemd.
Bij de professionele modellen gaan we uit van zwaardere werkzaamheden en intensief gebruik. Bij deze rolsteigers zitten dan ook meer schoren / buizen en wielen met een hogere belastbaarheid.
Bij de categorien wordt aangegeven of een steiger voor doe-het-zelf / semi-professioneel gebruik of professioneel gebruik geschikt is.

Steiger voor binnen of buiten gebruik?

Of de steigers binnen of buiten gebruikt gaan worden heeft invloed op het soort wielen wat onder de steiger komt. Is het voor binnen gebruik, waar de ondergrond vaak vlak en egaal is volstaan wielen van 12,5 cm diameter die niet in hoogte versteld kunnen worden. Dit hoeft ook niet om dat de ondergrond al vlak is. Komt de steiger buiten te staan en is de ondergrond niet egaal, denk aan gras of aflopende straatjes, komen er verstelbare rolsteigerwielen onder.Deze hebben een diameter van 20 cm en zijn door middel van een spindel / schroefbuis aan de bovenkant in hoogte verstelbaar. Op deze manier kunt u de rolsteiger waterpas zetten. Ook op ongelijke ondergronden.

Login

Welcome to WriteUpCafe Community

Join our community to engage with fellow bloggers and increase the visibility of your blog.
Join WriteUpCafe