Disclaimer: This is a user generated content submitted by a member of the WriteUpCafe Community. The views and writings here reflect that of the author and not of WriteUpCafe. If you have any complaints regarding this post kindly report it to us.

Helsinki on kaunis kaupunki, jossa voit nauttia ajastasi täysillä ja kokea monia uusia asioita. Yksi upeimmista kokemuksista on pakohuone. Tämä on uskomaton peli, joka on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat pelata tiiminä. Täällä sinun täytyy ylittää itsesi ja paeta huoneesta ystäviesi kanssa. Eikö kuulostakin hyvältä? Se on todellakin hämmästyttävä kokemus, jonka sinun täytyy kokea ainakin kerran elämässäsi. Kun pelaat pakopeliä kerran, huomaat, että haluat palata takaisin ja pelata aina uudelleen ja uudelleen. Nyt herää kysymys – missä sinun pitäisi pelata pakopelejä? Vastaus on Amazed.fi. He tarjoavat parhaan kokemuksen pakohuoneesta erittäin kohtuulliseen hintaan. Escape room – pelejä voi pelata kolmella erilaisella tavalla. Vaihtoehtoja ovat etäpakopeli, perinteinen pakopeli ja kauhupakohuone.

Etänä pelattava pakohuone sopii hyvin tiiminrakennukseen, etenkin tilanteessa, jolloin kaikki eivät voi olla samassa paikassa ja työskentely taoahtuu etänä. Tiiminrakennus sujuu etäpelin merkeissä hyvin myös silloin, kun yrityksellä on paljon etätyöntekijöitä. Yksi peli sisältää aina monia tehtäviä ja pulmia, jotka on ratkaistava yhdessä koko ryhmän kesken. Seurauksena on se, että harjoitus vahvistaa kaikkien peliä pelaavien jäsenten välistä sidettä. Jopa kaveriporukat, jotka tuntevat toisensa jo hyvin, voivat pelin aikana tehdä uusia havaintoja siitä, miten ryhmän dynamiikka toimii, ja toisilleen hieman vieraampien toimiston työntekijöiden keskuudessa efekti on vielä selkeämpi. Toimistossa on usein suuri määrä työntekijöitä, eikä aika riitä työn lomassa siihen, että jokaiseen työtoveriin ehtisi tutustua kunnolla. Pekopeli on mainio tapa järjestää työryhmälle mielekäs team building helsinki, tai vaikkapa etänä. Älä koskaan epäröi pitää hauskaa ystävien kanssa ja tutustua amazed.fi-sivustoon löytääksesi unohtumatonta ajanvietettä. Tämä on todellakin paras team building – harjoitus Helsingissä.

Halloweenia varten Amazed.fi suunnittelee asiakkailleen aivan erityistä kauhuteemaista tekemistä. He haluavat tarjota sinulle parhaan tavan viettää Halloween Helsingissä. Erottajan toimipisteeltä löytyvien kauhupelien lisäksi Halloween muuttaa myös Kampin pakohuoneet Helsingissä, yhden päivän ajaksi jännittäviksi kauhuhuoneiksi, jotka ovat jännittäviä, ja joista nautit varmasti täysillä. Yksi Halloween – kauhupeli maksaa vain 160 euroa ja maksun voi jakaa osallistujien kesken. Täällä kohtaat pahimmat pelkosi ja nautit samalla jännityksestä. halloween helsinki      on asia, josta et halua jäädä paitsi, ja olet vain askeleen päässä siihen osallistumisesta. Yksi peli on pituudeltaan tunnin mittainen ja muistat nämä 60 minuuttia varmasti koko elämäsi ajan uskomattomana kokemuksena.

 Helsinki on mahtava paikka, joka kannattaa ehdottomasti kokea aivan täysillä. Helsingin yöelämä tarjoaa loistavia kokemuksia, joista et halua jäädä paitsi. aMazed Gamesin pakohuone virittää kaveriporukan illalla oikeaan tunnelmaan ennen baanalle lähtemistä. Keskustasta pelihuoneiden läheltä löytyy myös monta illanviettopaikkaa, joihin voitte pelin jälkeen kokoontua tuopin äärelle. Kun Helsingin yöelämä alkaa olla nähty ja puheenaiheet meinaavat loppua, pakohuoneet tarjoavat uutta virikettä sinulle ja kavereillesi. Nämä pakohuoneet kannattaa todellakin kokea, sillä pakopeli on elämys, jota et tule koskaan unohtamaan.

Login

Welcome to WriteUpCafe Community

Join our community to engage with fellow bloggers and increase the visibility of your blog.
Join WriteUpCafe