Disclaimer: This is a user generated content submitted by a member of the WriteUpCafe Community. The views and writings here reflect that of the author and not of WriteUpCafe. If you have any complaints regarding this post kindly report it to us.

Net als hun vooruitstrevende blauwdruk, zet Bianchi Oltre de erfenis van het fietsmerk van premium racefietsproducten voort. Bianchi heeft snel veel moderne designelementen toegepast op zijn lijn racefietsen. Consistente rijeigenschappen, strakke interieurgeleiding en grotere bodemvrijheid zijn al vele jaren hoofdbestanddelen van het portfolio van de Italiaanse ontwerper. Bianchi's belangrijkste bijdrage is aan de racefietsmarkt. Je zult beter geprijsde fietsen vinden, maar de Bianchi Oltre levert een sprankelende rit.

 Het is een geweldige racefiets, die snelheid en wendbaarheid, uitstekende aerodynamica en rijkwaliteit biedt, plus de kracht en consistentie van hydraulische schijfremmen. De Oltre RC is Bianchi's nieuwe vlaggenschipproduct en is voorzien van ‘Advanced High Modular Carbon Fibre', Bianchi's exclusieve nieuwe stuur waarvan wordt gezegd dat het lagedruk-aerowervelingen genereert, en ‘luchtdeflectoren'. gas' patent dat de weerstand op het frame vermindert en de stuuractie versterkt. 

Bianchi beweert dat deze functies samenwerken om de totale weerstand op het gecombineerde fietsrijdersysteem te verminderen. Er is daar veel aero om uit te pakken, maar dat doen we zo. Bimici heeft de Bianchi Oltre Pro voor rijders die op zoek zijn naar prestaties met meer comfort. Bianchi vergeleek snel met de auto-industrie tijdens onze oproep, dus we zullen hetzelfde doen. Dus bezoek onze website en koop de beste Bianchi Oltre-fietsen voor de deur.

De feiten over Bianchi fietsen

 

Bianchi is de ware legende van de wielerwereld. Bianchi, opgericht in 1885 aan de Via Nirone in Milaan, is het oudste fietsenmerk ter wereld. Ze lopen al meer dan een eeuw voorop op het gebied van fietstechnologie, prestaties en stijl, en dat is te zien – klasse en aandacht voor detail schijnen door in elk frame. Alle frames zijn ontworpen en ontwikkeld in het hoofdkantoor van Bianchi in Treviglio, evenals alle grafische en kleurencombinaties, van hun karakteristieke hemelse kleuren tot hun natuurlijke, op maat gemaakte Tavalozza-verfontwerpen. 

Bianchi Fietsen is een bedrijf dat hoogwaardige fietsen produceert die zich kenmerken door productgerichte technologie, Italiaans design en innovatie. Bianchi gelooft dat het frame het hart van de fiets is en investeert voortdurend in materiaaltechnologie met als doel de beste fietsen ter wereld te produceren. Hun kennis van het hanteren van fietsen is ongeëvenaard, wat resulteert in het creëren van leuke fietsen. Al tien jaar onze Bianchi-winkel, onze expertise is ongeëvenaard in de Nederlandse markt. 

We zijn er trots op Bianchi's centre of excellence te zijn, met technische en productkennis die de standaard zet in de Nederlandse industrie. Onze Bianchi Fietsen is de snelste Bianchi ooit. De geheel nieuwe Bianchi-fiets is het resultaat van het grootste ontwikkelingsproject dat ooit door Bianchi is ondernomen. Hun opdracht was ambitieus en beschouwde elk onderdeel van het nieuwe ontwerp afzonderlijk en, nog belangrijker, als onderdeel van een geïntegreerd systeem.

Waarom zou u Bianchi Sprint kopen?

 

De Bianchi Sprint is een ultralichte, slanke en snelle mountainbike die klimt en daalt met ongelooflijke controle. Het volledig carbon, zeer verfijnde frame en de kwaliteitscomponenten zorgen voor een stralende racemachine. De responsieve vorm biedt grote massa-efficiëntie en comfort, zelfs op de langste dagen in het zadel. De Bianchi-koolstoftechnologie zorgt voor uitstekende stijfheid en nauwkeurig stuurgedrag, terwijl de geïntegreerde balhoofdbuis zorgt voor een strakke cockpit en een aerodynamische voorkant. 

Er is geen compromis met het uiterlijk van de Sprint: het is een slanke, edgy carbonfiets. Tijdens het ontwerpproces zijn overwegingen gemaakt om elegantie, strakke lijnen en een sterk, beleefd karakter te garanderen. De Bianchi Sprint is een ultralichte, slanke en snelle mountainbike met ongelooflijke controle. Of je nu de lange afstanden in sport en gran fondo's overwint of actief deelneemt aan de wereld van criteria en wegraces, de Bianchi Sprint biedt een perfecte rit die met je meegroeit naarmate je conditie vordert. 

Je lichaam wordt elke dag beter. Gevuld met Italiaanse flair, is het ontwerp van Sprint strak, schoon en krachtig. Het zadel, de vorkpoten, de bovenbuis en de uitlaat hebben een grafische weergave van het Bianchi logo met een enkel patroon gekozen in een contrasterende kleur.

0

Login

Welcome to WriteUpCafe Community

Join our community to engage with fellow bloggers and increase the visibility of your blog.
Join WriteUpCafe