1. Business

Caracteristicile unei proprietăți de închiriere profitabile

Disclaimer: This is a user generated content submitted by a member of the WriteUpCafe Community. The views and writings here reflect that of the author and not of WriteUpCafe. If you have any complaints regarding this post kindly report it to us.

​Doriți să adăugați o proprietate de închiriere rezidențială la portofoliul dvs. de investiții? Dacă faci alegerea corectă, investiția în imobiliare poate fi atât interesantă, cât și plină de satisfacții. Imobiliarul este o afacere dificilă, cu multe mine terestre care vă pot șterge profiturile. Următorii sunt cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când căutați o proprietate cu venituri. The Posteaza anunturi imobiliare gratis va fi cel mai bun.

Pentru a cunoaște caracteristicile unei proprietăți de închiriere profitabile, puteți parcurge punctele menționate mai jos:

Mediu inconjurator

Dacă cumpărați în apropierea unei universități, este posibil ca studenții să vă domine grupul de potențiali chiriași și s-ar putea să vă străduiți să ocupați locurile vacante în fiecare vară. Fiți conștienți de faptul că unele municipalități încearcă să descurajeze conversiile de închiriere prin impunerea de taxe exorbitante de autorizare și birocrație. Poti si Vinde auto online Romania.

Impozite imobiliare

Este posibil ca impozitele pe proprietate să varieze foarte mult în zona dvs. țintă și veți dori să știți cât veți pierde. Taxele ridicate pe proprietate nu sunt întotdeauna un lucru rău – de exemplu, într-un cartier grozav care atrage chiriași pe termen lung – dar există și locații neatrăgătoare cu taxe mari. Toate informațiile fiscale vor fi înregistrate la biroul de evaluare al municipalității sau puteți vorbi cu proprietarii locali. Verificați dacă există viitoare creșteri ale impozitului pe proprietate. O municipalitate în dificultate financiară poate percepe taxe cu mult peste ceea ce un proprietar poate percepe în mod rezonabil pentru chirie.

Școli în apropiere

Dacă cumpărați o casă pentru o familie, luați în considerare calitatea școlilor locale. Deși fluxul de numerar lunar va fi principala ta preocupare, valoarea totală a proprietății tale închiriate va intra în joc atunci când o vei vinde. Valoarea investiției dumneavoastră poate avea de suferit dacă nu există școli bune în apropiere.

Rata criminalității în zonă

Nimeni nu vrea să locuiască lângă un hotspot criminal. Statisticile criminalității de cartier ar trebui să fie disponibile de la poliția locală sau de la biblioteca publică. Verificați ratele de vandalism și infracțiuni grave și minore și urmăriți dacă activitatea criminală crește sau scade. De asemenea, ar trebui să vă întrebați despre frecvența prezenței poliției în cartierul dumneavoastră.

Piața muncii

Locațiile cu oportunități de angajare în creștere atrag mai mulți chiriași. Consultați Biroul de Statistică a Muncii din SUA (BLS) sau o bibliotecă locală pentru a vedea cum se clasează o anumită zonă în ceea ce privește disponibilitatea locurilor de muncă. Dacă o companie importantă își anunță relocarea în zonă, puteți paria că lucrătorii care caută un loc de locuit se vor aduna acolo. În funcție de tipul de afacere implicat, acest lucru ar putea determina creșterea sau scăderea prețurilor locuințelor. Poți presupune că, dacă vrei acea companie în curtea ta, o vor face și chiriașii tăi.

Facilităţi

Examinați parcurile, restaurantele, sălile de sport, cinematografele, conexiunile de transport public și alte facilități care atrag chiriașii. Primăria poate avea literatură promoțională care vă poate îndruma în direcția celei mai bune combinații de facilități publice și proprietate privată. Obținerea celor mai bune anunturi imobiliare va fi o idee bună.

0

Login

Welcome to WriteUpCafe Community

Join our community to engage with fellow bloggers and increase the visibility of your blog.
Join WriteUpCafe